Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

pátek, října 28, 2005

Novinky č. 2


Work has begun
Originally uploaded by Michal Ginter.
Tento týden v pondělí nabylo právní moci stavební povolení. Hned tam naběhla zahradnická firma a v zápětí první pracovníci na zemní práce.

Dneska jsme se tam byli podívat na letmou inspekci. Plot je téměř postavený. Kamenná podlaha ve stáji je vykopaná téměř do pracovní hloubky, kameny jsou očištěné a na hromadě. Všechny dřeviny, které měly pryč, jsou vykácené, dřevo je nasekané ve stodole a větve nadrcené. Pár dolíků, které se měly vyrovnat, jsou zasypané a vyhlazené. Místa vysázení stromů a keřů jsou označená. Chystají se na výkop chodníku a příkopů pro nové přípojky plynu, elektřiny a vody, které se začnou příští týden pokládat. Mezitím čekáme v pondělí první nabídku stavební firmy a během týdne ještě další dvě. Počasí nám přeje, tak snad to ještě chvíli vydrží, aby se do zimy zvládlo to, co je třeba udělat před mrazy.

Archiv blogu