Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

sobota, srpna 13, 2005

Čtvrtý den


day 4 001
Originally uploaded by Michal Ginter.
Viki stále experimentuje s nejlepším uspořádáním a vystláním pelechu. Včera kolem půl jedné v noci ji popadla posedlá touha po generálním úklidu a začala za velmi nespokojeného pištění všech štěňat nejprve přehrabávat a vyhrabávat stávající deky. Potom vyskočila k nám do postele a z ní nahoru na klec. Asi deset minut skákala sem a tam. Ráno vylezla zase na naši postel a ukázala nám na naší peřině, jak si představuje, aby vypadal pelíšek. Tak jsme vytáhli starý povlak na peřinu, oblékli jsme do něho deku a dali ji do klece. Viki cvičení zopakovala, vyrobila pelech, štěňata do něho zalezla a všichni spokojeně ulehli.

Viki už začíná odbíhat, když štěňata usnou. Asi si potřebuje odpočinout. Některá stále chtějí spát co nejblíž mámě, ale jiná se odsunou na co nejvzdálenější místo klece a spí o samotě.

Taky už stále více reagují na naše ruce. Jeden pejsek mi dokonce začal cucat prst. Měli bychom začít vymýšlet jména...

Archiv blogu