Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

pátek, října 17, 2003

Reality TV míří do Česka - oh nooooooooooooooo!

Tak si to přečtěte sami. Mimochodem, co to sakra je televize Óčko. Uteklo mi něco?
Špekáčky a opékáčky

Tak jsem zrovna koukal přes internet na české zprávy a dozvěděl jsem se, že i u nás už vstoupila v platnost vyhláška regulující přísady uzenin. Jak mi kdysi říkal brácha žijící ve Finsku, jakýsi místní salám tam pro vysoký obsah mouky díky této vyhlášce spadl do kategorie pečiva. :-) Myslím, že se u nás tímto také rozšíří sortiment pečiva a lehkých topných olejů.
Matka Tereza na prknech, která znamenají svět

Právě jsem se dočetl na BBC, že v Itálii spustili muzikál o Matce Tereze. Údajně se jedná o směsici funku, reggae a popu a má obrovskou návštěvnost.

Matku Terezu hraje dvaadvacetiletá herečka, která ji zobrazuje při boji s byrokracií ve snaze dostat jídlo. Údajně se jedná spíše o portrét Matky Terezy, který se vyhýbá politicky citlivým tématům, jako např. že přijala peníze od průmyslníka Maxwella nebo bývalého haitského diktátora Duvaliera, jak píše BBC. No, Durex tento muzikál asi nesponzoruje...

Stále se opaluju u monitoru

S Julií pracujeme na velké propagační akci. Od pondělka jsem se nehnul z domova, sedím u počítače a makám na databázi kontaktů. Dnes jsem si udělal malou pauzu a šel nakoupit zeleninu za roh ke korejcům. Chci už to mít z krku.

Ale v pondělí ta pauza stála zato. New York navštívila jedna dávná známá, kterou jsem neviděl roky. Zašli jsme si do cukrárny ve čtvrti Nolita (North of Little Italy - tedy severně od italské čtvrti) která se specializuje na rýžový pudink. Dal jsem si kokosový a čokoládový a olizoval jsem se až do večera.

Archiv blogu