Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

úterý, července 01, 2003

Zavalen

Výhodou a zároveň prokletím webového bloku je, že si člověk všimne, když pár dní nenarazil na nic, co by bylo zajímavé do té míry, že by to chtěl zaznamenat.

Mám hroznej nával v práci. Konečně se objevilo pár zajímavých obchodních příležitostí. Kromě toho spolupředsedám pracovní skupině pro e-learning v newyorské kapitole Americké společnosti pro vzdělávání a rozvoj, což taky zabírá dost času - především organizačně. Kromě toho jsem dělal na velkém překladu.

V neděli jsme byli v Brooklynu. Po rusko-anglickém cviku jsme courali čtvrtí Brooklyn Heights, která je přímo naproti spodní části Manhattanu. Kopal jsem se do zadku, že jsem se tam nebyl podívat předtím, než jsme se přestěhovali do Harlemu koncem loňského roku. V Brooklyn Heights se mi strašně líbí. Je to tam dražší než v Harlemu, ale pořád levnější než ve srovnatelných čtvrtích na Manhattanu. Hned vedle je DUMBO (Down Under Manhattan Bridge Overpass), umělecká čtvrt, která vypadá jako SoHo před pár lety.

V pátek mají USA státní svátek - jedeme na víkend do Hamptons, o kterých už jsem tady psal. Tak si snad trošku odpočinu.

Předevčírem jsem se konečně zase dostal k vietnamštině a zjistil, kolik jsem toho za těch několik týdnů zapomněl....

Archiv blogu