Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

pátek, července 08, 2005

Prarodičovství

Inu, v lidském životě se člověk dost těžko může stát během jednoho roku otcem a dědečkem. V psím světě holt čas utíká rychleji.

Před měsícem se nám stala menší nehoda. Stačila chvilka nepozornosti a z Hynka a Hedviky budou rodiče. Zatím jsme to nechtěli moc šířit, protože nebylo jisté, jestli Hedvika zabřezne nebo ne ale dneska ráno se na obrazovce kontrolního ultrazvuku mrskali dva červíci, z nichž by během dalšího měsíce měli vyrůst regulérní teriéří novorozenci.

Pravda, neplánovali jsme to takhle brzy a trošku jsme o Hedviku měli obavu, ale veterinář nám řekl, že je pro ni ze všech alternativ nejlepší štěňata donosit a odchovat. Menší psi jsou údajně většinou už při prvním hárání dostatečně vyzrálí na to, aby nebyly žádné komplikace.

Tak začínáme číst knížky o porodech a prvních dnech psích prcků...

Archiv blogu