Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

středa, června 11, 2003

Chtěl jsem jenom vypíchnout dvě fotky, které se mi podařilo ukořistit v Portlandu. V místní čínské čtvrti existuje tato restaurace:



Pro ty z vás, kteří tomu nerozumíte anglicky, menší vysvětlení. Funguje to asi takhle. Většině lidí na první pohled ten nápis připadne jako běžný anglický přepis čínštiny. Na druhý pohled si uvědomí, že je to anglicky a že to znamená "s pořádně dlouhým...". A kdyby nám náhodou nedošlo, co že je to dlouhé, tak ...


nám to dovysvětlí. Odstraněním "tail" z "cocktails" vznikne pinďour...

Tak nevím, jestli tu restauraci vlastní běloši, kteří si dělají srandu z čínštiny nebo Číňani, kteří si dělají srandu z bělochů nebo sami ze sebe nebo co to vlastně mělo být...
Tady jsou fotky z Portlandu. Clubphoto po určitých změnách umožňuje bezplatně stahovat obrázky jenom tak, jak je vidíte ve slideshow. Pokud chcete původní obrázek s vyšším rozlišením, napište e-mail a já ho pošlu v příloze.

Archiv blogu