Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

úterý, září 23, 2003

Na stránkách se pracuje

Kromě jedné menší ale zajímavé tlumočnické kauzy se v současných chvílích zabývám hlavně dokončením přípravy spuštění svých newyorských tlumočnických stránek do živého provozu. Počítám, že ve středu už by měly viset na Internetu. Až se tak stane, určitě dám vědět.

Propagační materiály už máme v podstatě hotovy, tak teď už "jen" zbývá roztřídit databázi potenciálních zákazníků a začít je kontaktovat. Čeká nás ještě spousta práce.

Jinak jsem byl nadšený kandidaturou Wesleyho Clarka v demokratických primárkách. Myslím, že má šanci to republikánům v této situaci nandat. Možná je dokonce i jediný, který to má šanci dokázat. Už během prvních dní se dostal v žebříčcích popularity demokratických kandidátů na špičku. Vedl operaci v Kosovu, má přes NATO dobré vztahy s evropskými spojenci, vystudoval filozofii na Oxfordu a přitom je to voják z Jihu, který působí důstojně ale přitom nenafoukaně. Navíc kritizoval válku v Iráku. To je kombinace, která by snad mohla zabrat. Problémem by ale mohlo být, že je etnický žid, který potom přestoupil do katolické církve. Katolíci i židé nepatří na Jihu USA mezi nejoblíbenější. I JFK musel nejprve baptistům natřít hodně medu kolem huby, aby měl šanci na zvolení. Držím mu (a nám všem) palce. Ale dost politiky.

Archiv blogu