Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

pondělí, května 29, 2006

Ralsko


Mala_Bukova.JPG
Originally uploaded by Michal Ginter.
Posledních několik víkendů věnujeme prozkoumávaní bývalého vojenského prostoru Ralsko. Kromě nádherných starých bukových lesů nacházíme sice i skličující produktivní monokultury, ale hlavně nenarážíme na žádné lidi. Při několika pětihodinových výletech jsme potkali dohromady asi tři lidi. Jestli máte dobrou mapu a GPS, vřele doporučuji! Značených stezek tam zatím moc není (a nejspíš díky tomu chybí masy turistů) a menší cestičky občas nesedí i na podrobné turistické mapě, ale je to tam naprosto ÚŽASNÉ!!!

Literární noviny

Po dlouhé pauze jsem si dneska cestou do práce koupil Literární noviny. Čekalo na mne velmi příjemné překvapení ve formě opravdu kvalitní publicistiky sociálně liberálního zaměření. Mám z toho velikou radost!

Archiv blogu