Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

úterý, července 27, 2004

Přerušené lenošení

Minulý týden jsem krátce přerušil letní odpočinek, protože mi zavolali, abych tlumočil přijetí Carly Fioriny, prezidentky firmy Hewlett Packard, u ministra Grosse.  Říkal jsem si, že takové nabídky se prostě neodmítají.

Tento týden pracuji v Evropském parlamentu v Bruselu, kde probíhá týden výborů.  V Bruselu je krásné počasí, kterého jsem hned využil, protože jsem měl poměrně dlouhou pauzu na oběd.  Zašel jsem si "domů," sundal mundůr a na hodinu se vyvalil na zahrádku, abych si trochu srovnal barvu.  Od prvního výletu v babičce vypadám pořád jako zebra.

Vracím se ve čtvrtek večer a už se těším na další pokračování výletů po okolí Prahy.  Babička je v současnosti v servisu a absolvuje výměnu tlumičů, karburátoru a pár dalších maličkostí.

 

Archiv blogu