Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

čtvrtek, září 14, 2006

Článek v Gazeciehttp://www.blogger.com/img/gl.link.gif Wyborczej

Před pár týdny s námi dělali rozhovor pro Gazetu Wyborczou. Šlo o rozhovory s pěti páry z pěti nových členských států EU. Protože máme v ČR registrované partnerství, rozhodli se, že osloví dva muže, kteří se chystají svůj svazek legalizovat. V Polsku dost revoluční postup.

Dostal jsem z Polska dvě pěkné reakce. Nejprve se mi včera ozval jeden doktorant z Wroclawi, který se chystá psát knížku o Čechách pro Poláky. A dneska jsem dostal e-mail od člověka se stejným příjmením, kterého znám z jednoho tlumočení. Tak jsem zvědavý, jestli je to shoda jmen nebo jestli je svět opravdu takhle malý...

Nové podokapsy

Tak je na světě další díl pokeců do kapsy - tentokrát rozhovor s několika zajímavými lidmi o tom, jak se žije s více jazyky ve svém nitru, v rodině i v širším světě.

Archiv blogu