Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

středa, března 19, 2003

Dnes jsem dostal odkazy na dva absurdní články. Podle prvního článku nedávno promluvila k jednomu chasidskému řezníkovi ryba a předpověděla mu hebrejsky konec světa. Vyšel o tom článek i v New York Times, ale tam si ho můžete přečíst jenom když se zadarmo přihlásite. Jsou lidi, kteří to berou i vážně. Podle druhého se neteř Osamy bin Ladina chystá na dráhu populární zpěvačky.

Taky mi šéfová říkala, že dneska ráno bylo na Times Square neskutečné množství policajtů. Koukal jsem se o chvíli později na webovou kameru Times Square a nic se tam nedělo. Tak těžko říct, jestli přehání. Mimochodem, na těchto stránkách se koukám na webové kamery Prahy.

V sobotu bude v New Yorku další protiválečný pochod. Pochopitelně se tam vydáme. Lidi diskutují o tom, jestli vůbec v neděli proběhne předávání Oskarů a jestli ano, tak jak.

Archiv blogu