Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

neděle, října 12, 2003

Ruský večer

Včera jsem byl večer u kamarádky a obchodní partnerky Julie, o které jsem se tady mnohokrát zmiňoval. Potřebovali jsme probrat nějaké obchodní věci a plánovali jsme, že po večeři trochu pocvičíme rusko-anglické tlumočení.

Nakonec ale dorazil její ruský kamarád a kolega tlumočník z Washingtonu, otevřeli jsme flašku červeného, on naladil Juliinu starou kytaru a zbytek večera jsme strávili při družné slovanské zábavě s písněmi Vysockého.
Náhledy fotek

Konečně jsem přišel na to, jak na stránky dávat jenom náhledy fotek, které by se měly natahovat podstatně rychleji než celé fotky. Když na ně klepnete, otevře se fotka v původní velikosti. Snad to těm z Vás, kteří se sem připojují přes modem, ulehčí prohlížení.
Dáma v natáčkách

Dnes jsme byli s kamarády zase v italské čtvrti Bronxu, o které už jsem tady psal. Nakoupili jsme sýry, maso, čerstvé těstoviny, zašli jsme na dobrý oběd a pak si na závěr dali kafe. Když jsme takhle seděli v kavárně, z vedlejšího vchodu vyšla dáma v natáčkách, odplivla si na chodník a nasedla do auta. V tu chvíli jsem nebyl dost pohotový a nezachytil ji na foťák. Za nějakou dobu jsme ji ale zahlédli podruhé a to už jsem ji alespoň z dálky zachytil.

Archiv blogu