Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

čtvrtek, července 24, 2003

New York Times Dnes

V dnešních New York Times je pár zajímavých článků:

Tady se píše o životě transsexuálů a transvestitů v Indonésii.

Tady je vtipný komentář k pořadu Queer Eye, o kterém jsem psal.

Tady je méně vtipná recenze dokumentu o AIDS v Africe, na který se dneska chystám večer koukat.

Asiati vedou!

Hoang sleduje různé soutěže talentů v televizi, protože se mu líbí jejich dramatičnost. Právě končí pořad "poslední komik stojí na nohou," ve kterém soutěží jevištní komici. Všichni žijou po dobu soutěže v jednom domě a soutěž samotná je kombinací vyřazování na základě hlasování obecenstva a hlasování soutěžících. Zatím vede kluk vietnamského původu, proti kterému se spikli ostatní soutěžící, ale zatím všem nástrahám soutěže odolal. Podrobnosti moc neznám, koukal jsem se na to jenom jednou.

Další soutěží je "Sláva," která je více méně podobná Americkému idolu, o kterém jsem psal, jenom trošku složitější. Celou epizodu jsem neviděl ani jednu. Zjistil jsem jenom, že vyhrál kluk čínského původu, který se jmenuje Harlem Lee, je mu 35 ale vypadá na 25 a hlásek má jako Michael Jackson při zpěvu i při řeči. Tak mě to pobavilo...

Archiv blogu