Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

středa, října 08, 2003

Palestinec na Ruzyni

Nevíte někdo, jak dopadl případ toho třicetiletého Palestince, Ibráhíma Zijáda, který byl nucený kempovat na letišti v Ruzyni poté, co byla zamítnuta jeho žádost o azyl? Před pár týdny to proběhlo tiskem, ale od té doby ani slovo. Na stránkách ČSA ani slovo...
Svalovec a zubatci

Zatímco se stále zvyšuje možnost, že Kalifornie nevysloví důvěru současnému guvernérovi a zvolí na jeho místo Terminátora, v New Yorku propustili z nemocnice člověka, který ve svém subvencovaném městském bytě v Harlemu, z něhož se ho úřady už delší dobu snaží vystěhovat protože neplatí nájem, choval dospělého tygra a krokodýla. Tygr chtěl napadnout kotě, které bylo novým přírustkem do jeho manéže. Chlap se mu v tom snažil zabránit a tygr ho pošramotil. Chlap se dobelhal do nemocnice, kde mu doktor nevěřil, že mu zranění způsobil tygr. Až když na policii volalo několik lidí z činžáků, kde bydlel, vydali se tam, zvířata uspali a převezli je do rezervace na Západě. Chlapa čeká obvinění z několika trestných činů.

Archiv blogu