Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

čtvrtek, června 12, 2003

Tak to vypadá, že snad chytili nočního vykrádače, o kterém jsem psal před několika dny. Obyčejný, čtyřicetiletý osobní trenér, který bydlí už roky pár ulic od místa, kde se po nocích vkrádal přes požární schodiště a otevřená okna do bytů a zatímco nájemníci spali, kradl oblečení, prachy, kreditky a elektroniku. Od chvíle, co se objevily o tom případu objevily první zprávy v televizi trvám na tom, abychom měli přes noc zamknutá okna směrem na ulici.

Před pár dny ho v noci viděla jedna žena a zavolala policii. Do pár minut tam byly helikoptéry, ale muž mezitím zmizel. Potom chytili tohoto chlapíka na střeše jednoho domu, jak se údajně chystal k dalšímu vloupání. Zatím není stoprocentně jisté, jestli je to opravdu on.

Rozhovor se ženou, která zavolala policii, je úžasnej. Říká: "Uviděla jsem v horní části skleněných dveří nějaké nohy, potom ruce a potom vršek hlavy. Zrovna se chystal seskočit na terasu. Tak jsem mu řekla. "Dovolte?" a on utek."

Archiv blogu