Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

středa, března 12, 2003

Právě jsem se dočetl, že podle příkazu jednoho republikánského poslance, který má na starosti chod budov Kongresu, přejmenovali na jídelníčku Kongresu hranolky (French fries) na Freedom fries a chleba ve vajíčku (French toast) na Freedom toast. Tohle už je opravdu absurdistán.

Přečtěte si článek na:
http://www.nytimes.com/aponline/national/AP-Freedom-Fries.html
Aha, tak tenhle šel. Nějaké čáry máry se tady dějí. No, v minulém příspěvku nešlo o nic tak světoborného. Jenom jsem poznamenal, že jsem našel v kuchyni švába. Hnusnýho a velkýho. Myslel jsem, že mě trefí šlak. Kamarádka z East Village nám říkala, že musí pravidelně vystříkávat kuchyni a nikdy nesmí nechat žádné potraviny venku na vzduchu, jinak se mrchy množí. Taky občas nějakého najdeme v práci. Asi to patří k místnímu klimatu. Každopádně, jestli máte někdo nějaký zaručený recept, jak se těch potvor zbavit, tak napište.

Byli jsme na večeři s touž kamarádkou. Má malou produkční agenturu, která organizuje fotografování pro reklamu. Celé tohle odvětví je totálně v prčicích. Už několik měsíců nezavadila o práci. I velké reklamní agentury údajně zavírají celá oddělení. Spousta lidí se zadlužuje a doufá, že se hospodářství za nějakou dobu zvedne a oni to pak splatí. Díky božstvům za to, že máme oba práci. Součástí mojí práce je shánět firmě nové zakázky a musím říct, že to je sakra těžké. Nikdo nechce do ničeho investovat.

Ale je fajn. Některý dny mám pocit, že odjet sem za touhle prací bylo skvělý rozhodnutí, jindy bych to nejradějš zabalil a odjel domů, ale to je asi normální. Střídá se to jako naše současný počasí - někdy je prostě 10 nad nulou, jindy 10 pod nulou. Teď je zrovna tak 5 nad nulou. :-)
Z nějakého důvodu se mi nedaří natáhnout poslední příspěvek. Poslal jsem dotaz na technickou podporu, tak to snad vyřeší.

Archiv blogu