Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

sobota, března 29, 2003

Minolta dorazila a jsem úplně nadšenej. Taková malá věcička je to, vleze se do kapsy od košile a tolik toho umí! :-) Teprve se ji učím ovládat, takže na fotky musíte počkat minimálně do zítřka. :-)

Kolem poledne jsem se byl na hodinu projet na kole kolem Central Parku. Svítilo sluníčko, teplo tak akorát, lidi klusali po běžeckých stezkách místo oběda. Krása.

Odpoledne jsem si zašel na šíšu do své oblíbené marocké kavárny. Starosta New Yorku prosadil velmi přísný protikuřácký zákon, na který s největší pravděpodobností dojedou i arabské restaurace a kavárny, které podávají vodní dýmky. Snaží se žádat o výjimky, ale dost pochybuju, že se jim to povede. Asi mi nezbyde než si šíšu koupit a kouřit ji na střeše našeho domu.

Večer mi zavolala dávná kamarádka Nica Treadwell, která teď žije v Jižní Karolíně a chystá se stěhovat do D.C.. Kecali jsme skoro tři hodiny a bylo to moc příjemné. Je dobré vybalancovat nová přátelství v New Yorku rozhovorem s někým, se kterým se znám dlouho, vím přesně jak funguje, atd. Blízká kamarádství mi tady chybí a vždycky se těším na návštěvu z domova jako malej kluk. Příští týden přijede pracovně kamarád Eugen a pár dní po něm - dají li bohové - kamarád Dan Volf. Už se na oba moc těším.

Archiv blogu