Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

středa, dubna 30, 2003

Včera jsem se večer koukal u známé na ruské zprávy. Každý den tady na ruském kanále vysílají večer nejprve čtvrthodinu zpráv z Moskvy /přebraných z ruské televize/, potom čtvrthodinu ruských zpráv z Izraele a nakonec čtvrthodinu ruských zpráv z USA. Politiku se mi dnes rozebírat nechce, tak jednu zprávu pro mírně zvrácené pobavení: v Moskvě uspořádali dostihy batolat na 30 metrů (po čtyřech). Absurdní podívaná. Matky lákaly batolata lízátkem nebo oblíbenou hračkou a batolata se batolila k cílové čáře.

Z jiného soudku: Nechal jsem si ujít příležitost na celkem dobrou fotku. Tady se dá v metru za jízdy projít z jednoho vagónu do druhého. Jeden maník takhle přecházel do vedlejšího vagónu a potom se vrátil, zůstal na plošině a zapálil si cigaretu. Bylo ho vidět přes okýnko ve dveřích hned nad nápisem zakazujícím setrvávat za jízdy na plošině mezi vagóny. Nefotil jsem - vagón byl poloprázdnej a měl jsem trošku obavu, aby mi někdo nedal přes hubu...

Archiv blogu