Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

středa, května 21, 2003

My čtyři a čtyři psi

Narozdíl od Prahy, kde je chata téměř standardním vybavením, je v New Yorku nemovitost na venkově záležitostí tak drahou, že si ji mohou dovolit jenom velmi majetní lidé. Pravda, tady se jedná spíše o venkovská sídla než chalupy.

Naše kamarádka a v jedné osobě zároveň majitelka firmy, pro kterou pracuji, nás s Hoangem a jeho nejbližším kamarádem pozvala, abychom oslavili blížící se Hoangovy kulaté narozeniny na jednom takovém venkovském sídle v Hamptons.

Hamptons je na poměry okolí New Yorku velmi malebná rekreační oblast, která je díky své malebnosti a blízkosti pláží velmi populární mezi bohatými Newyorčany. Obecně je nesmírně drahá, ale panuje tady diametrální rozdíl mezi pronájmy v letní sezóně (od příštího víkendu do začátku září) a mimo ni. Takže od příštího víkendu se stěhuje do menšího domu, protože ten současný pronajali na ty tři měsíce za 75.000 dolarů!!! Přes zimu je nájem zlomkem této ceny.

Strávili jsme poklidný víkend - čtyři lidi a čtyři psi. A uvědomil jsem si, jak důležité je občas z New Yorku vypadnout a strávit pár dní v klidnějším prostředí s přirozenější hladinou energie.

A představte si, pejsci tady mají vlastní tělocvičny, které jim vystaví i členskou legitimaci

Tady je zbytek fotek. Klepnutím se jednotlivé obrázky dají zvětšit..

Archiv blogu