Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

sobota, května 03, 2003

Pořád se mi ještě nechce rozebírat politiku ani místní média, zvláště ne poslední Bushův projev. Nějak jsem zlenivěl - dneska se koná další protiválečný pochod a mě už se prostě nikam nechce.

Lenivým stromům na naší ulici konečně vypučely listy. Kamarádka Gábina mi napsala, že když jí pošlu fotku listu a stromu, řekne mi, co je ten strom zač. Já z listnatých stromů poznám podle listu jenom javor. U ostatních potřebuji k identifikaci plody. Jsem v téhle oblasti úplný ignorant. Kdysi jsem se jako dítě účastnil nějaké přírodovědné soutěže a dostal jsem se až na národní soustředění, ale pak jsem pohořel na rostlinné říši. Vzpomínám, že jsem si zaboha nemohl zapamatovat třezalku tečkovanou a tak jsem s jedním jejím exemplářem spal ve spacáku. Nepomohlo. Po letech jsem si jiným exemplářem téže rostliny léčil depresi, což sice pomohlo, ale dodnes bych tu kytku na poli nepoznal.

Archiv blogu