Blog jsem zakládal, když jsem žil v New Yorku, abych hromadně posílal kamarádům zprávy, co se děje za velkou louží. Po mnoha přílivech a odlivech jsem napevno zakotvil v matičce Praze a vybudoval si nový mikrosvět, ze kterého zase občas vyšlu zprávu... Můžete se mi ozvat na michalginter gmail com.

sobota, září 15, 2007

Noví obyvatelé Újezdu 9

Dnes odpoledne jsme si vyzvedli kocourky, které jsme se minulý týden rozhodli adoptovat. Jsou přesně ve věku našich psů (dva mají tři roky, třetí má dva.) Dva jsou orientální, jeden je siamák. Cestu překonali v pořádku a pomalu se zabydlují v pracovně na galerii. Bude jim trvat nějakou dobu než si zvyknou na nové prostředí a hlavně na psy, ale věříme, že všechno proběhne v pořádku.



Tohle je Jazz, celým jménem Jazz Man Happy Eyes Friess Ginter.



Tohle je Carnevale, celým jménem Carnevale Happy Eyes Friess Ginter.



A v neposlední řadě Dante, celým jménem Dante Happy Eyes Friess Ginter.

Zatím jenom jejich oficiální fotky, protože bleskem je ještě nechceme děsit.

Hynek okamžitě ucítil a zmerčil, že je v domě někdo jiný. Je šílený zvědavostí. Pořád panáčkuje u stolů a snaží se zjistit, kde se skrývá vetřelec. Jediná věc, která zajímá Viki je nový balónek, který při této příležitosti dostali. Picasso je z 80 % Viki a z 20 % Hynek. Párkrát panáčkoval dole u televize a zkoumal původ nových pachů, párkrát si očichal naše kalhoty, ale pak se připojil k Viki a přetahují se o balónek.

Archiv blogu